17.november er det 7 år siden OBF ble formelt stiftet i Oslo.

Jeg husker godt helgen i Oslo sammen med det første styret som ble dannet. Idag er det bare meg igjen som har vært med siden starten.

Mange foreldre har vi vært i kontakt med disse 7 årene, mange møter har vi hatt og mange ord og standpunkter har vi delt.

De siste par årene har vi hatt mer enn nok å gjøre både for foreldre, for fagfeltet, for våre myndigheter og for våre politikere og mer skal der bli. Vi blir stadig mer aktuelle og stadig oftere kontaktet av foreldre landet over med ulike problemstillinger som vi gladelig bringer videre i våre nettverk og i vårt arbeid med å bedre barnevernet.

Ambisjonene våre vokser i takt med nettverket vårt. Vi skal lytte, vi skal formidle og vi skal sørge for at barnevernet i Norge blir godt nok! Vi har langt igjen til målet, men vi er på vei!

Er du mamma eller pappa med barn under barnevernets omsorg- bli medlem
Er du tante, onkel, bestemor/far, nabo eller av andre grunner kjenner noen som er berørt- bli støttemedlem
Vis oss din støtte- legg logoen vår på ditt profilbilde (17.11.2020)

Bli kjent med oss og våre medlemmer- lytt til podkasten vår og les om oss og vårt arbeid på hjemmesiden vår barnevernsforeldrene.no

Gratulerer så mye med dagen alle som har bidratt til at OBF ble til og til alle dere som har bidratt til å bygge opp og drifte, gratulerer til vårt fantastiske styre 💛❤️💚
Takk til alle medlemmer nye som gamle, tusen takk for støtten 💛❤️💚uten dere hadde vi ikke blitt det samme 🤩🙏🏻